‘Een 10 voor groente’ is een praktisch (kinder)kookboek, verschenen in 2020, dat we maakten voor School- en moestuin de Wielewaal. Het boek is bedoeld om de schooltuinkinderen en hun ouders te inspireren om thuis met de oogst aan de slag te gaan. Het is ook te bestellen via de website schooltuindewielewaal.nl of met een email naar wielewaal@fo.nl

Van de achterflap:
Groente uit de eigen (school)tuin. Of tenminste uit de buurt. Van de koude grond, lekker lokaal en gezond. Basisbereidingen en recepten die samen een heel feestmaal vormen – van soep en sla, tot burgers, groentefrieten, drakenpannenkoeken, taart en limonade. Geschreven voor kinderkoks en andere kookliefhebbers ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de Wielewaal, natuurlijke school- en moestuin in Nijmegen.
Met moestuintips! Bekijk hier