Mijn eerste baan was verjaardagstaarten bakken. Daarna werd ik restaurantkok, taalkundige, redacteur, tekstschrijver, communicatieadviseur, schrijfcoach, vrijwilligerscoördinator. Vijftien jaar was ik onderzoeksvoorlichter aan de Radboud Universiteit. Ik hielp wetenschappers met het vertellen van de verhalen over hun ontdekkingen zoals grafeen (Nobelprijs!), witte dwergen, zwarte gaten, zwaartekrachtgolven, hoe je magneten kunt schakelen met licht, over de sterfte van vogels en ecosystemen als gevolg van gif, de bijzondere eigenschappen van lastige microben die je kunt inzetten voor waterzuivering en klimaat, het oepsgebied, over taal, hersenen, genetica en veel, veel meer. In de krant en op andere podia. In het Nederlands en het Engels.
In 2018 besloot ik om me voorlopig aan mijn eigen verhalen te wijden naast mijn vrijwilligerswerk voor de Wielewaal, natuurlijke school- en moestuin in Nijmegen.
2021 bleek het jaar te zijn waarin mijn sabbatical eindigde, toen communicatiebureau De Lynx me vroeg mee te helpen. Onder meer met de Agenda Natuurinclusief. Daarna kwam ik bij ARK Natuurontwikkeling terecht waar ik als projectleider communicatie betrokken ben bij de naamsverandering (het wordt in 2023 ARK Rewilding Nederland) en me inzet voor het Noordzeeprogramma.

Lees op LinkedIn mijn cv