Mijn eerste baan was verjaardagstaarten bakken. Daarna werd ik restaurantkok, taalkundige, redacteur, tekstschrijver, communicatieadviseur, schrijfcoach, vrijwilligerscoördinator. Vijftien jaar was ik onderzoeksvoorlichter aan de Radboud Universiteit. Ik hielp wetenschappers met het vertellen van de verhalen over hun ontdekkingen zoals grafeen (Nobelprijs!) zwaartekrachtgolven, hoe je magneten kunt schakelen met licht, over de sterfte van vogels en ecosystemen als gevolg van gif, de bijzondere eigenschappen van lastige microben, het oepsgebied, over taal, hersenen en veel, veel meer. In de krant en op andere podia. In het Nederlands en het Engels.
In 2018 besloot ik om me voorlopig aan mijn eigen verhalen te wijden naast mijn vrijwilligerswerk voor de Wielewaal, natuurlijke school- en moestuin in Nijmegen.
2021 bleek het jaar te zijn waarin mijn sabbatical eindigde, op dit moment werk ik voor communicatiebureau De Lynx.

Lees op LinkedIn mijn cv